ΑΡΙΩΝ Α.Β.Ε.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΡΙΩΝ ABEE ιδρύθηκε το 1958 στην Αθήνα από τον Διπλ. μηχανολόγο μηχανικό Ιωάννη Φωστηρόπουλο, κατέχοντας εξέχουσα θέση στον τομέα της επισκευής, παρακολούθησης και συντήρησης συστημάτων μετάδοσης κίνησης των οχημάτων και της παροχής ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας.

Η ΑΡΙΩΝ ΑΒΕΕ – ΙΩΝ ΑΡΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ σήμερα είναι εμπορική εταιρία με after sales υποστήριξη, με εξειδικευμένο στελεχικό δυναμικό και παρέχει προηγμένες και εξειδικευμένες λύσεις:

Στα Οχήματα

➢Στην Αυτοματοποίηση Intra-Logistics

➢Στη Βιομηχανία

Η ARION ABEE είναι οργανωμένη σε 3 πεδία:

➔Παροχή Εξειδικευμένων Λύσεων – Πώληση

➔Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς διαθέτει άρτια οργανωμένη τεχνική Διεύθυνση για την υποστήριξη των προϊόντων της και καλύπτει, τόσο τη συντήρηση των συστημάτων που αντιπροσωπεύει, όσο και τη γενική επισκευή τους.

Εξειδικευμένο Συνεργείο Επισκευών, το οποίο λειτουργεί και αναπτύσσεται συνεχώς για γενικές επιθεωρήσεις και επισκευές μειζόνων συστημάτων και υποστηρίζεται από έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο ειδικό εξοπλισμό.

ARION1

Όραμα

Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη της ΑΡΙΩΝ ΑΒΕΕ στην Ελληνική αγορά με γνώμονα τη συμβολή της στην εύρεση σύγχρονου και καινοτόμου ειδικού εξοπλισμού και λύσεων, τόσο για τα οχήματα όσο και για τη βιομηχανία και την αυτοματοποίηση intra-logistics. Στηρίζουμε το όραμά μας συνάπτοντας σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους τους, οι οποίες βρίσκονται στην αιχμή των παγκόσμιων εξελίξεων και της τρέχουσας τεχνολογίας.

Αποστολή & Στρατηγική

Η αποστολή μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας τόσο στον τομέα των μεταφορών – οχημάτων όσο και στο τομέα της βιομηχανίας και της αυτοματοποίησης των intra-logistics στην Ελληνική αγορά καθώς η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κόμβο μεταφορών / logistics λόγω της γεωπολιτικής της θέσης.

Για την επίτευξη των στόχων μας:

Έχουμε δεσμευτεί να αντιπροσωπεύουμε ποιοτικά προϊόντα και να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, βασισμένη σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως.

Μεγιστοποιούμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας έχοντας συνεχές εκπαιδευόμενο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς.

Αναπτύσσουμε έναν τρόπο συνεργασίας βασισμένο στην εμπιστοσύνη, στην ανοικτή και αποτελεσματική συνεργασία και με προσανατολισμό στον πελάτη.

 

ARION2

Επίσημος αντιπρόσωπος

Επίσημος αντιπρόσωπος των παρακάτω εταιριών:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Τρόπος παράδοσης/διανομής κατόπιν συννενόησης

Στείλτε μας μήνυμά